Personvern

Personvernerklæring

 

1. Innledning
Nettstedet rosenvinge.no eies og drives av Rosenvinge.no AS med org.nr. 822 239 412

Og holder til på adressen Holterkollveien 5, 1448 Drøbak.

Nettstedet rosenvinge.no gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Er du registrert som kunde hos oss, vil du kunne motta e-post med nyheter og gode tilbud. For å bli medlem av denne e-post listen må du samtykke til denne personvernerklæringen.

 

2. Om vår personvernerklæring
Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Rosenvinge er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Rosenvinge tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på kristin@rosenvinge.no.

 

3. Nettstedet rosenvinge.no
Vårt nettsted rosenvinge.no gir deg informasjon om oss og våre produkter, og mulighet for å bestille disse hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss eller bli medlem i Rosenvinges kundeklubb for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

 

4. Rosenvinges nyhetsbrev
Rosenvinges nyhetsbrev er for medlemmer som har registrert seg. Ved å bli medlem vil du motta spesielle tilbud fra oss, samt nyheter som kommer.

Medlemskapet er gratis. For å bli medlem av Rosenvinges nyhetsbrev, må du godta medlemsvilkårene samt å motta nyhetsbrev fra Rosenvinge på e-post. Du kan når som helst bestemme at slik markedsføring skal opphøre ved å bruke avmeldingsfunksjon i e-posten fra oss eller ved å benytte annen avmeldingsfunksjon som er vist som tilgjengelig for deg.

 

5. Din brukerkonto hos Rosenvinge
Din brukerkonto hos oss er personlig. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler slik at ikke andre får tilgang til kontoen. Innloggingsinformasjon til din brukerkonto (brukernavn og passord) må du bare bruke selv og oppbevare skjult for andre. Du kan når som helst endre ditt passord, og vi oppfordrer deg til å oppdatere ditt passord med jevne mellomrom.

Øvrige personopplysninger du velger å gi til oss på registreringssiden eller ved bruk av tjenesten Rosenvinges nyhetsbrev er frivillig.

 

6. Om deling av personopplysninger
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Post Nord for frakt av varer du bestiller og Vipps/Klarna for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Vi benytter Post Nord som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Post Nords vilkår og våre kjøpsvilkår. Våre vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp.

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.    

 

7. Dine rettigheter
Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss. Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

Nedenfor kan du lese mer om de ulike rettighetene dine:

 • Retten til innsyn: Du har retten til å be om tilgang til de opplysningene vi har registrert på deg. I dette tilfellet vil vi gi deg en kopi av dine personopplysninger.
 • Retten til å bli glemt: Du har retten til å bli glemt, hvilket betyr at du kan sende en forespørsel og be om at vi sletter de opplysningene vi har registrert på deg. Vi sletter ikke nødvendigvis alle opplysningene ettersom vi er pålagt å fortsette å lagre visse data for å kunne overholde de juridiske kravene.
 • Retten til innsigelse: Du har rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger av enkelte årsaker. Du kan for eksempel motsette seg behandlingen av dine persondata for direkte markedsføring, inkludert profilering.
 • Retten til korrigering: Hvis du mener at opplysningene vi har registrert på deg er unøyaktige eller ufullstendige, så gi oss beskjed, og vi vil sørge for å oppdatere informasjonen din.
 • Retten til begrensning: I kombinasjon med noen av dine andre rettigheter kan du også be om at vi begrenser bruk av dine personopplysninger, f.eks. i stedet for full sletting eller under vår vurdering av dine innsigelser.
 • Retten til dataportabilitet: Du kan sende en forespørsel og be oss om å gi deg de personopplysningene du har gitt oss i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format og å overføre opplysningene direkte til en bestemt mottaker.
 • Klager: Hvis du ønsker å sende inn en klage for hvordan vi håndterer dine personopplysninger, kan du alltid kontakte kundeservice. Du kan også sende inn en klage til din lokale data tilsynsmyndighet.

 

8. Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og husker hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

Vi bruker informasjonskapsler til navigering på nettsiden, funksjonforbedring, analyse og relevant markedsføring. Det vi bruker informasjonskapsler til er:

 • Google Analytics: webstatistikk. Brukes til å analysere brukeratferd til for å bedre forstå hvordan nettsidene brukes.
 • Google AdWords: konverteringssporing og remarketing. Brukes for å a) måle konverteringer og b) vise målrettede annonser basert på innhold du har sett i våre digitale kanaler.
 • Facebook: sosiale knapper, konverteringssporing og retargeting. Brukes for å a) Muliggjøre interaksjon i sosiale medier b) måle konverteringer og c) vise målrettede annonser basert på innhold du har lest i våre kanaler.
 • Instagram?

Om​ du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for instillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil du kunne oppleve at noen av funksjonene på vår webside ikke fungerer. 

  ​

9. Personvern for B2B kunder
Personvernerklæringen for B2B kunder blir gjort synlig etter gyldig innlogging. 

 

10. Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.

Vår kontaktinformasjon er:
Post: Rosenvinge.no AS, Holterkollveien 5, 1448 Drøbak
Telefon: 995 88 118
E-post: kristin@rosenvinge.no
Web: www.rosenvinge.no